Storytel en LINDA.meiden maken erotische audio voor jonge vrouwen

22-06-2021 (12:11) - Media

Storytel lanceert in samenwerking met LINDA.meiden een nieuwe Storytel Original. Oorgasme is een serie van twintig opwindende luisterverhalen over echte meiden en echte seks. De erotische luisterserie voor jonge vrouwen én geschreven door jonge vrouwen, is gebaseerd op de fantasieën van honderden LINDA.meiden-lezers. De serie is te beluisteren via het luisterboekenplatform. Er wordt een grote (online) campagne ingezet om Oorgasme onder de aandacht te brengen, met onder andere (D)OOH inzet, een social campagne met LINDA.meiden, een samenwerking met Happn en een TV-campagne bij STER en AdAlliance. Ook ontvangen lifestyle influencers een spannend cadeau op de deurmat.

Acht jonge vrouwelijke auteurs lieten zich voor de verhalen inspireren door data uit een enquête, die werd ingevuld door meer dan 500 LINDA.meiden lezers. Maar liefst 93% van de respondenten bleken seksfantasieën te hebben, die in 37% van de gevallen niet over de eigen partner gaan. Een interessante bevindingen was onder andere dat bij de fantasieën over andere personen dan de eigen partner, celebs (waaronder Harry Styles, Mr Grey en Justin Bieber), collega’s, verboden liefdes, exen en BN’ers (waaronder Hugo de Jonge, Geraldine Kemper, Juvat Westendorp, Jan Kooijman en Roxanne Hazes) het vaakst werden genoemd.
 

Voortrekkersrol

Ruth de Jager, Country Manager Storytel Benelux, is trots op de erotische serie. "Met de lancering van deze luisterserie neemt Storytel samen met LINDA.meiden een voortrekkersrol in het empoweren van vrouwen, de normalisatie van seks en stellen we het genot van de vrouw centraal. We zijn trots dat we deze mooie content aan ons brede aanbod kunnen toevoegen."

Het eerste luisterverhaal van Oorgasme wordt als geschreven verhaal gepubliceerd in het LINDA.meiden Zomerboek en is te beluisteren via Storytel waar ook de overige 19 verhalen te luisteren zijn.


Credits

Idee erotische luisterserie: Storytel
Concept Oorgasme: Het Bureau van Talpa Network
Creatie: Cape Rock

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch