StukTV en de Nationale Postcode Loterij lanceren grootste online serie ooit in Nederland

15-10-2018 (11:45) - Media

De Kluis, de grootste Nederlandse YouTube serie ooit, is vanaf 22 december 2018 te zien. Het is een nieuwe online serie waarin elke aflevering een team van drie bekende Nederlanders probeert er met de inhoud van de kluis vandoor te gaan. Deze kluis staat op een groot afgesloten terrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door Giel, Thomas en Stefan van StukTV. De opbrengst is bestemd voor goede doelen die gesteund worden door de Nationale Postcode Loterij.
 

De bewakers leven, eten en slapen enkele weken op deze locatie. Zij hebben geen idee wanneer een team van overvallers van plan is om hun slag te slaan. Lukt het de overvallers om TeamSTUK te slim af te zijn, het goud te vinden en heelhuids het terrein met buit te verlaten en daarmee een enorm bedrag voor het goede doel veilig te stellen? Of blijkt het enthousiasme en de chemie van de jongens van StukTV onverslaanbaar?
 

De Kluis staat garant voor 25 minuten online spanning, humor, strategie, shoot-outs en arrestaties met in de hoofdrol een gevarieerde cast van bekende Nederlanders waaronder Tygo Gernandt, Caroline Tensen, Winston Gerschtanowitz en Ruben Nicolai.
 

Het programma wordt geproduceerd door CCCP en is mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. De Kluis is vanaf 22 december 2018 acht weken lang te zien op het YouTube kanaal van StukTV.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch