Al drie generaties Intermail

17-07-2018 (12:53) - Mensen

Intermail uit Nieuw Vennep begon ooit met het handmatig opschrijven van adressen en insteken van enveloppen. Inmiddels bestaat het bedrijf vijftig jaar. Opgericht door Ger Rothert Senior en mede uitgebouwd door zijn zoon en twee kleinzonen.


Algemeen Directeur Gert Rothert: "In 1968 richtte mijn vader Gé Rothert, samen met twee compagnons Intermail op. Dat was in de tijd dat adressen nog met de hand getypt werden en digitale databases nog toekomst waren. Inmiddels zijn ook mijn zonen Gert Jr. en Jeroen tot de directie toegetreden." 

 

keihard werken

De twee broers werken al vierentwintig jaar in het familiebedrijf. Gert Rothert Jr: ‘Wij zijn hier opgegroeid en hebben het bedrijf zien groeien. Dat is vooral gelukt door met z’n allen keihard te werken. Intermail is een echt familiebedrijf. Daar passen mensen bij die zich hier thuis voelen en die bereid zijn om een stapje harder te lopen, als dat nodig is. Veel mensen werken hier dan ook al langer, we hebben al een behoorlijke lijst met 25-jarige jubilarissen."


Jeroen Rothert: "Dat geldt ook voor onze loyale klanten. Met veruit de meesten hebben we al jarenlang een hechte band. We kennen nauwelijks verloop in ons klantenbestand." 


Gert Rothert Sr
: ‘Natuurlijk laten we dit bijzondere jaar niet ongemerkt voorbij gaan en vieren dat op een manier die bij ons past met onze eigen mensen en onze klanten. Daar hebben we nog even de tijd voor, want ons jubileumjaar is net begonnen."