Anthony Goodwin Creative Director bij Superhero Cheesecake

18-10-2018 (09:27) - Mensen

Superhero Cheesecake heeft Creative Director Anthony Goodwin aangetrokken om de propositie op het gebied van design, motion en concepting verder uit te bouwen en te versterken.


Managing Partner en Executive Producer Niels van Esch: “We zijn blij dat we Anthony kunnen verwelkomen in ons getalenteerde team. Met de komst van Anthony zetten we een nieuwe stap op weg naar de wereldtop in digitale productie. In de wereld van high-end digital design en UX is de concurrentie groot, en daarom zijn we trots dat zo'n grote naam als Anthony zich aansluit bij SHCC.” 


Anthony Goodwin: “Ik volg SHCC al een tijdje en ben altijd al fan geweest van hun aanpak en hun werk. Ik had het geluk dat ik op een aantal projecten al met ze kon samenwerken. Daardoor leerde ik het team goed kennen en hoefde ik ook niet lang na te denken toen ze me vroegen om me aan te sluiten." 


Goodwin wordt als Executive Creative Director verantwoordelijk voor de creatieve uitvoering van alle projecten waar SHCC bij betrokken is. Onder zijn creatieve leidng moet SHCC een nieuwe stap zetten op de verschillende terreinen waarop het bureau actief is, waaronder digitale campagnes, platforms en websites, 360 video en interactieve films, AR, mobiele apps, games en installaties (experiential).