BENK vindt nieuw talent

19-11-2018 (09:32) - Mensen

BENK, een activatiebureau gespecialiseerd in Joint Marketing, breidt uit met drie nieuwe medewerkers. Claire Sampers, Joyce Stevens en Mariëlle van Stek gaan aan de slag met diverse bestaande en nieuwe accounts binnen BENK.

 
Claire Sampers – Joint Marketing Manager
Sampers was in de afgelopen vijf jaar werkzaam aan zowel klant- als bureauzijde. Hierdoor heeft zij brede kennis en ervaring opgedaan in verschillende disciplines van projectmanagement, marketing en communicatie.
 
Joyce Stevens – Joint Marketing Manager
Ook Stevens zal de rol van Joint Marketing Manager op zich nemen. In haar rol als projectmanager zette zij diverse marketingcampagnes op bij Benecke, op het gebied van medische communicatie en educatie. Daarnaast is ze gespecialiseerd in merkpositionering door haar werk bij branding bureau Matters Most.
 
Mariëlle van Stek – Joint Marketing Assistent
Van Stek ondersteunt de Joint Marketing Managers van BENK. Door haar werk als eindredacteur bij foodblog De Hippe Vegetariër en communicatie professional bij Green Food Lab is zij ervaren met copywriting en PR. Haar specialiteit ligt binnen influencer marketing, op zowel praktisch als theoretisch niveau.