Bestuurswissel The Freeforce

07-03-2018 (13:46) - Mensen

Niets is voor eeuwig, zo ook niet de rol van bestuurder van freelance collectief The Freeforce. Carlo Groot en Michel van Duyvenbode  hebben meer dan twee jaar veel energie gestopt in The Freeforce. Bijvoorbeeld in FreeMiBo's (de borrels die The Freeforce organiseert bij reclamebureaus), Inspiration Nights en onlangs nog de nieuwe website. Tijd dus om het stokje over te dragen.


De plaats van Carlo en Michel wordt ingenomen door Twannie de Ridder. Twannie is al vanaf dag één betrokken bij The Freeforce en heeft zowel op de voorgrond als de achtergrond de afgelopen zeven jaar veel gedaan voor het collectief. Twannie was voor bestuursleden Ingrid Mesman en Pascal Boogaert dan ook de meest voor de hand liggende keuze. Twannie komt per direct het bestuur versterken.


Trafficer of the Year

Twannie de Ridder heeft gewerkt als Traffic en Operations Manager bij bureaus als Ogilvy, BR-ND en DDB & Tribal. Sinds november 2011 is ze freelance. In datzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot Trafficer of the Year. Als freelance Traffic en Operations Manager heeft ze onder andere gewerkt bij MediaMonks, Born05, Nike, Uxus en JWT. Het bestuur van The Freeforce bestaat met haar komst uit Pascal Boogaert. Ingrid Mesman, Twannie de Ridder


Over The Freeforce

The Freeforce is in 2010 gestart als een onafhankelijke beweging om de beste freelancers uit marketing en communicatie samen te brengen en een podium te bieden met een goed vindbaar profiel voor opdrachtgevers. The Freeforce heeft een professionele en sociale netwerkfunctie, met als doel freelancers meer te laten samenwerken en elkaar de bal toe te spelen bij aanvragen van opdrachtgevers. Het collectief telt op dit moment ruim 150 leden die als freelancer werkzaam zijn in alle creatieve, productionele en operationele disciplines.