BMI benoemt Danny Coenradi tot Sales Director Nederland

BMI benoemt Danny Coenradi tot Sales Director Nederland

30-11-2021 (14:15) - Mensen

Danny Coenradi is met ingang van 1 november benoemd tot Sales Director bij BMI Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere structurering van de verkooporganisatie die bestaat uit de verkoopteams voor platte en hellende daken en het specificatieteam. Zijn focus zal liggen op het versterken en uitbreiden van de klantrelaties.
 
"In deze roerige markt, waarin iedereen te maken heeft met tal van uitdagingen is het onze taak om klanten optimaal te blijven bedienen," aldus Danny Coenradi, "niet alleen met beschikbaarheid van producten, maar ook met ondersteuning en advisering. Het specificatieteam zal worden versterkt en uitgebreid en ook onze net gelanceerde BMI Academy gaat daaraan bijdragen."
 

Productgroep

Coenradi heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in sales, business development en management. De afgelopen vijftien jaar was hij in diverse functies werkzaam bij Kingspan Insulation. De laatste drie jaar was hij daar, als Country Manager, verantwoordelijk voor de omzet van Therma en Kooltherm in Nederland. Vanuit deze productgroepen – isolatieplaten voor vloer, gevel en dak - kwam hij regelmatig in contact met de producten van BMI Monier en BMI Icopal. Zijn wens om ooit voor een productgroep te werken die zichtbaar en esthetisch is, was een van de aanleidingen om de overstap te maken naar BMI Nederland.
 

Innovaties

Coenradi is enthousiast over de innovatieve kracht van de BMI organisatie. "Op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zijn we hele grote stappen aan het zetten. We blijven voortdurend producten verbeteren en nieuwe toepassingen ontwikkelen."