CODE D’AZUR benoemt Design Director Massimo Meijer

CODE D’AZUR benoemt Design Director Massimo Meijer

18-02-2021 (11:20) - Mensen

Digital brand & experience bureau CODE D’AZUR breidt haar team verder uit met de aanstelling van Massimo Meijer als nieuwe Design Director. Meijer zal in nauwe samenwerking met huidige Design Director Priscilla de Gier, leiding geven aan het design team van het bureau. De aanstelling van Meijer volgt op de internationale groei van CODE D’AZUR en de toenemende vraag naar high-end digital design.
 
Carrière
Massimo Meijer startte zijn carrière 14 jaar geleden als designer bij Tribal DDB en TBWA/Neboko voordat hij de overstap maakt naar MediaMonks als senior art-director. Hij heeft die jaren gewerkt voor verschillende merken als KLM, Philips en Albert Heijn. Daarna werkte hij een aantal jaar als freelancer voor Google en verschillende toonaangevende bureaus, studio's en startups. De laatste jaren werkt hij als design director in Amsterdam bij Isobar en later Superhero Cheesecake.
 
Nik Nieuwenhuijs, mede-oprichter en CEO van CODE D’AZUR: “Massimo's internationale ervaring is een mooie aanvulling op ons team. We kijken er erg naar uit om zijn design-visie en expertise terug te zien in ons dagelijkse werk.”