Dept stelt nieuwe managing directors aan

Dept stelt nieuwe managing directors aan

12-10-2021 (14:24) - Mensen

Dept groeit in binnen- en buitenland hard door. Sarah Wubben en Jeanette Kerssens nemen in Nederland de leiding als nieuwe Managing Directors NL, een team met een ambitieuze visie voor Dept, haar 600 werknemers en klanten als Otrium, bol.com, Eneco en Beiersdorf.
 
Joep Roosen, die de stap tot COO Europe zet, geeft het stokje over aan Jeanette en Sarah: "De afgelopen jaren hebben we aan een toonaangevend agency gebouwd met een indrukwekkend klantportfolio, prijswinnend werk, sterke partnerships en unieke cultuur”, vertelt Jeanette Kerssens. "De vraag naar end-to-end digitale oplossingen – van merk en tech tot performance en alles ertussen – is nu groter dan ooit. Dept heeft een unieke positie in de markt om daarop het antwoord te zijn. Bedrijven helpen bij het digitaal versnellen van hun business, daar gaat mijn hart sneller van kloppen."
 

Depsters

Een eerste ontwikkeling onder de leiding van Sarah en Jeanette is het openen van Dept hubs en de focus op divers talent. "Dept is dé agency waar je werkt voor de mooiste merken, kan groeien, lol hebben en elke dag mag werken met de beste mensen in het vak", vindt Sarah Wubben. "We geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid bij onze Depsters past en dat je je werk vanaf elke locatie kunt doen. Door nieuwe hubs te openen in Zwolle, Maastricht en Veenendaal, maken we het makkelijker voor toptalent om bij Dept te werken. Divers talent brengt vernieuwende ideeën die onze klanten helpen groeien. En wij helpen hen graag groeien en ontwikkelen, daarom zetten we ook de volgende stap met ons traineeship programma."
 

Cultuur

Cultuur is van groot belang voor de digital agency. "Het is bijzonder om te zien hoe de Dept-cultuur zo steady blijft, zelfs met de snelle groei die we op wereldwijde schaal meemaken", licht Joep Roosen toe. "We zijn enorm trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en trekken deze lijn door over de grenzen. Jeanette en Sarah zorgen samen met de leadership teams voor tevreden klanten en zullen innovatie en groei realiseren, dat is gegarandeerd."