Drie nieuwe talenten bij Vonc Communicatie

11-04-2019 (10:37) - Mensen

Ze zeggen wel eens: al het goede komt in drievoud. In dit geval is dat volgens Vonc Communicatie helemaal waar, want het bureau mag drie nieuwe collega's verwelkomen. Sinds kort versterken Ria de Jong, Raymond van Midlum en Pieter Melle van der Meulen het Vonc-team. Ieder met hun eigen talent.


Ria de Jong brengt als senior communicatieadviseur een bak aan ervaring mee. Ze is al ruim twintig jaar actief in het marketing- en communicatievak en heeft onder andere gewerkt bij FBTO, Aegon en communicatiebureau Initio. Ze staat bekend als een strategische en creatieve sparringpartner.


Raymond van Midlum
vult de creatieve tak aan van Vonc. De afgelopen acht jaar werkte hij als grafisch vormgever en productontwerper bij Paper Dreams. Naast zijn skills als vormgever neemt Raymond een extra talent mee naar Vonc: illustreren. Tijdens zijn opleiding aan de kunstacademie in Zwolle en in zijn vorige baan maakte hij al talloze illustraties. 


overstap


Pieter Melle van der Meulen
maakte kortgeleden de overstap van het bankwezen naar het communicatievak. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als communicatieprofessional bij Vonc. Hierbij neemt hij zijn ervaring op het gebied van projectmanagement mee, net als zijn frisse blik op het vak.