Evert Jan de Groot COO bij Move4Mobile

02-10-2018 (12:14) - Mensen

Vanaf oktober gaat Evert Jan de Groot aan de slag bij Move4Mobile als COO. Hij neemt hiermee de functie van co-founder Jan Gerard Gerrits over.


Evert Jan: “Ik heb altijd gewerkt in grote organisaties waaronder ABN AMRO en HCL Technologies waarin veel mogelijk is, maar waar je over een lange adem dient te beschikken. Binnen die grote clubs heb ik wel altijd de kleine, relatief autonome afdelingen gevonden en dat smaakte naar meer. De rode draad door mijn carrière is design en technologie. Ik heb altijd in de IT gewerkt waarin de focus lag op gebruikerservaring. Dit komt bij Move4Mobile mooi samen."


Jan Gerard Gerrits, CTIO Move4Mobile; “Move4Mobile heeft de ambitie om zich de komende jaren te ontwikkelen tot een van de meest toonaangevende bureaus van Nederland op het gebied van slimme en creatieve software-oplossingen. Om frontrunner te blijven en onze klanten proactief te kunnen blijven adviseren en ondersteunen is het noodzakelijk om nog meer focus te leggen op echte innovatie. Dat ga ik doen. Ik heb het volste vertrouwen in Evert Jan die Move4Mobile de komende jaren op operationeel vlak verder kan laten groeien.”