Geordy Bloem nieuwe Directeur NIMAG per januari 2019

05-12-2018 (13:50) - Mensen

Geordy Bloem wordt per 1 januari aangesteld als de nieuwe Directeur van NIMAG. Hij volgt Ted van Dam op, die na bijna achttien jaar als Directeur van NIMAG binnen de Louwman Group blijft en wordt aangesteld als Directeur Corporate Communications en Public Affairs.
 

Geordy Bloem (50) wordt eindverantwoordelijk voor het bestuur van B.V. NIMAG, de Nederlandse importeur van Suzuki-auto's, -motorfietsen, -ATV's en -buitenboordmotoren. Geordy Bloem is al 26 jaar werkzaam voor de Louwman Group en sinds 1 augustus 2017 bij B.V. NIMAG, als General Manager Sales & Network. Voor die tijd heeft hij verschillende eindverantwoordelijke functies gehad, waaronder General Manager Lexus Nederland en vestigingsmanager van Louwman Hoofddorp. 
 
 

Directieteam

Met de aanstelling van Geordy Bloem wijzigt ook de managementstructuur van B.V. NIMAG. Per 1 januari 2019 wordt B.V. NIMAG bestuurd door een directieteam bestaande uit drie leden, onder voorzitterschap van Geordy Bloem. De andere leden zijn Financieel Directeur Wietse Uitenbroek (37) en Marketing Directeur Vincent Jorritsma (38).