Harold Verhaaf Senior Technisch Producent bij TIG Sports

15-07-2019 (11:01) - Mensen

Sportmarketingbureau TIG Sports creëert en organiseert ook in de komende jaren een groot aantal toonaangevende internationale sportevenementen. Zo staan in de nabije toekomst het 100ste KLM Open, Invictus Games 2020, Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix en het Olympic Festival 2020 op het programma. Om deze grote publieksevenementen nog beter uit te voeren heeft TIG Sports per 1 juli 2019 Harold Verhaaf (38) aangetrokken als Senior Technisch Producent. 

Verhaaf was hiervoor senior technisch productiemanager en mede-eigenaar van SEA (Sports & Entertainment Architects). Hij was bij SEA verantwoordelijk voor het dagelijks management en de operationele uitvoering van met name sportevenementen waaronder sommige in opdracht van TIG Sports. Bij TIG Sports gaat Harold zich vooral bezighouden met de Formule 1 Dutch Grand Prix en de Invictus Games. Verhaaf zijn liefde voor grote complexe uitdagingen bracht hem tot de keuze voor TIG Sports.

 “De kans die ik als specialist krijg om te kunnen werken aan de productie van de Formule 1 en The Invictus Games 2020 sprak me erg aan. In de verdere gesprekken met de eigenaren van TIG Sports raakte ik ook geïnspireerd door het feit dat ze de wens hebben om met mij de rol van technische productie binnen TIG Sports nog steviger neer te zetten en uit te bouwen.”