Inschrijvingen BNNVARA Academy 21/22 van start

Inschrijvingen BNNVARA Academy 21/22 van start

01-07-2021 (15:29) - Mensen

Beginnende, ambitieuze mediamakers kunnen zich aanmelden voor de BNNVARA Academy 2021/2022. Tijdens dit leerwerktraject van de omroep worden talenten in een halfjaar klaargestoomd tot mediaprofessionals. Voor de Academy is BNNVARA op zoek naar (online) redacteuren, producers, camjo's en allround makers. Voor deze laatste groep zoekt BNNVARA creatieve makers die breed inzetbaar zijn als (digitale) contentmaker.

Talenten die net als BNNVARA vooruit willen, mensen aan het denken willen zetten, lastige onderwerpen willen onderzoeken, taboes willen doorbreken en een bijdrage willen leveren aan een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving, kunnen terecht bij de BNNVARA Academy. Kandidaten kunnen zich tot en met 8 augustus aanmelden.
 

Talent day

Op zaterdag 4 september vindt de BNNVARA Talentday plaats. Op deze dag mag een selectie zijn of haar talenten laten zien aan professionals uit het vak. De allerbesten worden toegelaten tot de BNNVARA Academy. Daar krijgt talent de kans om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en masterclasses hand in hand gaan. Daarbij worden ze begeleid door ervaren professionals uit de eigen organisatie. De talenten gaan direct aan de slag op de redacties van Kassa, 101Barz, Baksteen, Spuiten en Slikken, Vroege Vogels, Kinderen voor Kinderen of op de afdeling Radio.