Ivo van Riet gestrikt als Executive Producer voor HALAL

06-11-2018 (14:30) - Mensen

Het Amsterdamse agentschap HALAL heeft Ivo van Riet aangetrokken als Executive Producer. Met zijn ervaring in onder meer New York en Shanghai wordt Van Riet gezien als geschikte kandidaat om namens HALAL de internationale markt te veroveren. 


De internationale missie van HALAL begint in Berlijn, waar Van Riet zelf sinds vorig jaar woont. Onlangs werd daar het eerste kantoor van HALAL buiten de Nederlandse landsgrenzen geopend. Aan Van Riet de taak om Nederlandse jonge talenten ook op de Duitse markt door te laten breken.


"Er is een wereldwijde nieuwsgierigheid naar Nederlands talent", vertelt Van Riet. " HALAL heeft een netwerk opgebouwd van extreem getalenteerde verhalenvertellers." Zo stapte de prijswinnende regisseur Paul Geusebroek (1987) onlangs al over naar het agentschap.  


Zelf heeft Van Riet ook al een behoorlijk portfolio opgebouwd. Hij werkte onder meer mee aan grote producties voor Mercedes, BMW en Levi's. De Executive Producer zegt nu veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging. "Ik kijk ernaar uit om talenten en expertise te matchen."