Leontien Mees benoemd als nieuwe directeur Maastricht Marketing

13-11-2018 (10:17) - Mensen

Leontien Mees is door de Raad van Toezicht benoemd als nieuwe directeur van Maastricht Marketing. Binnen het bedrijf was ze sinds 2017 al werkzaam op de Marketing & Communicatie afdeling, waarvoor ze de huidige meerjaren strategie 'building the good life capital' mede initieerde.


Mees gaat vanaf aankomende donderdag aan de slag. Ze volgt daarbij Lars Flinkerbusch op, van wie ze  voorheen de rechterhand was op het gebied van marketing. Ook voor haar werkzaamheden bij Maastricht Marketing deed Mees al veel ervaring op met marketing en communicatie. Zo volgde ze meerdere opleidingen in binnnen- en buitenland en was ze sinds 1995 werkzaam bij verschillende commerciële organisaties in Nederland, Rome en Parijs. 


De nieuwe directeur kijkt uit naar haar volgende uitdaging. 'Binnen Maastricht Marketing zet iedereen zich dagelijks met enorm veel toewijding in voor deze prachtige stad. Ik ben heel trots dat ik nu als directeur verder richting mag geven aan deze organisatie en mee mag bouwen aan de toekomst van Maastricht', aldus Mees.