Local Planet netwerk verstevigt internationaal team

09-07-2018 (12:34) - Mensen

Local Planet, het netwerk van onafhankelijke mediabureaus, heeft als antwoord op de toenemende vraag van internationale opdrachtgevers, haar internationale team verder uitgebreid. Uli Kramer – grondlegger van Pilot Duitsland – is toegetreden als Global Chief Digital Officer van Local Planet.


Daarnaast is Sandra Sydow, afkomstig van PHD waar zij de functie van Global Business Director bekleedde, toegetreden als Global Media & Business Director. Nederland is Mediaxplain* mede-eigenaar van - en deelnemer in - dit netwerk van onafhankelijke mediabureaus.


Sinds haar start in april 2016 is Local Planet sterk gegroeid als gevolg van de toenemende vraag van internationale opdrachtgevers naar een onafhankelijke media-oplossing op schaal. Om deze groei te ondersteunen en zich verder te professionaliseren, breidt Local Planet haar leiderschapsteam uit door het aanstellen van personen die wereldwijd verantwoordelijkheid dragen voor het netwerk. Dr. Wayne Fletcher, voorheen werkzaam bij Naked Communications, McCann World Group en Aegis, is aangesteld als Group Chief Strategy Officer en zal samenwerken met Global Chief Executive Martyn Rattle. Daarnaast treden Uli Kramer als Global Chief Digital Officer en Sandra Sydow als Global Media & Business Director toe. Het netwerk benoemt voor groeiregio’s tevens vijf regionale directeuren.


v.l.n.r. Uli Kramer, Dr. Wayne Fletcher, Sandra Sydow en Martyn Rattle