Managing director Dopper wordt COO Yoni

10-05-2017 (09:00) - Mensen

Het Nederlandse fem care merk Yoni heeft voormalig Dopper Managing Director, Ilse Vonk, aangesteld als nieuwe Chief Operating Officer. Samen met oprichters Mariah & Wendelien zal zij de komende periode werken aan de groei van Yoni. 


Ilse is tijdens haar loopbaan bij Dopper medeverantwoordelijk geweest voor de groei van het bedrijf: van start-up naar scale-up. Haar kracht ligt in het structureren van een relatief kleine organisatie en zo het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.  Samen met Mariah & Wendelien zal Ilse als COO haar krachten bundelen om ook voor Yoni die volgende stap van het merk te realiseren.

gigantisch potentieel
Voornaamste focuspunten van Ilse zijn het vergroten van de marktwaarde en het creëren van internationale commerciële mogelijkheden voor het merk. Dankzij haar brede ervaring in het ontwikkelen van lange termijn strategieën zal zij ook Yoni een extra boost geven."Ik ben een bouwer, toen de kans voorbij kwam om opnieuw aan een ambitieuze social enterprise te bouwen kon ik die kans niet laten schieten. Yoni heeft een gigantisch potentieel en doet mijn feministische vrouwenhart sneller kloppen. Een ideale match dus." 

goed voor jezelf én je omgeving

Naast haar zakelijke kwaliteiten is Ilse met een sterk gevoel voor duurzaamheid en vrouwen empowerment een goede match met het merk. Samen met het huidige team zal zij werken aan het optimaal implementeren van de visie en doelstelling van Yoni: Iedere vrouw de mogelijkheid geven om te kiezen voor een fem care product, dat daadwerkelijk goed voor jezelf én je omgeving is.