Mediatic breidt uit met Martijn Lodewijkx en Tess Tienstra

04-05-2021 (11:32) - Mensen

Martijn Lodewijkx en Tess Tienstra zijn per direct in dienst getreden als PR-consultants bij Mediatic. Deze uitbreiding past binnen de groeiambitie van het Amsterdamse full-service contentmarketingbureau. In hun nieuwe functie richten beide geboren Brabanders zich op de PR en contentmarketing van vooruitstrevende organisaties.

Martijn Lodewijkx heeft ruim dertig jaar ervaring in media en PR. Na zijn studie journalistiek werkte Lodewijkx voor uiteenlopende organisaties als Greenpeace, Wakker Dier, Fairtrade, Shell en de gemeente Amsterdam. Altijd met de nadruk op duurzaamheid en gestuurd door een scherpe pen.

Tess Tienstra heeft tijdens haar studie Global History & International Relations aan de Erasmus Universiteit stagegelopen bij communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Daarna is ze als media-analist aan de slag gegaan bij Monalyse, waar ze veel kennis heeft opgedaan van het on- en offline medialandschap.


Over Mediatic

Mediatic is een bureau gespecialiseerd in contentmarketing en pr voor vooruitstrevende opdrachtgevers. Bij het bedrijf werken communicatieprofessionals en oud-journalisten die gespecialiseerd zijn in het vertellen van het inhoudelijke verhaal van hun klanten. Met brede kennis van on- en offline media draagt Mediatic bij aan meer bekendheid en een grotere autoriteitswaarde van haar opdrachtgevers. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is werkzaam voor partijen zoals Stichting DOEN, Nederland Schoon, GVB, G4S, Dutch Sustainable Growth Coalition, Viisi, Macaw en de Universiteit van Amsterdam (UvA).