Nieuw talent bij PR-bureau Hibou

Nieuw talent bij PR-bureau Hibou

09-03-2020 (11:48) - Mensen

Het Amsterdamse PR-bureau Hibou, dat zijn PR-strategieën baseert op open data-analyse, breidt zijn team uit met drie professionals. Chris Oomen (35) is aangetrokken als strategy consultant, Edwin van Druten (28) komt het PR-team versterken en Hannah IJmker (25) start een traineeship op het gebied van data-analyse. Met de aanstelling van de nieuwe professionals bestaat het team van Hibou, dat twintig maanden geleden is opgericht, in totaal uit negen professionals.

De nieuwe krachten geven het bureau versterkingen over de volledige linie. Chris Oomen heeft de opdracht de inzichten die verkregen worden door de open data-analyse nog beter door te vertalen naar slimme mediastrategieën en campagnes. Zijn achtergrond als analist in de financiële sector en rol als strategy consultant bij &Samhoud maken hem bijzonder geschikt voor deze positie.
 
Met Edwin van Druten haalt het bureau veel PR-ervaring in huis. Door zijn verleden als redacteur bij Follow the Money en zijn rol als consultant bij Contentleaders beschikt van Druten over zowel journalistieke kennis als bureauervaring.
 
Met Hannah IJmker haalt Hibou een zeer ambitieuze starter in huis die staat te trappelen om zich in razend tempo te ontwikkelen tot volwaardig analist.