SodaStream en The Mountain zoeken Nederlands talent

31-01-2018 (14:07) - Mensen

SodaStream lanceert vandaag de wereldwijde campagne “Join the Revolution” om uniek talent te werven in 45 landen. Zo ook in Nederland, waar het bedrijf een groeispurt heeft doorgemaakt die in 2018 wordt doorgezet. Thor Björnsson, The Mountain uit Game of Thrones, speelt samen met CEO Daniel Birnbaum de hoofdrol in de ludieke video.


“SodaStream draait om mensen en om opvallend talent aan te trekken, moet je zelf ook opvallen,” aldus Daniel Birnbaum. “We geloven niet meer in enorme stapels cv’s. De wereld verandert en we moeten de creativiteit waarmee we klanten trekken, ook inzetten om talent te werven. We zoeken moedige, creatieve mensen die met ons de wereld een beetje beter willen maken. We groeien snel en zoeken mensen die bergen willen verzetten. Mensen die denken dat ze beschikken over wat wij nodig hebben, moeten zeker contact opnemen. We hebben een baan voor ze!”

Groei vereist toptalent

SodaStream groeit hard. “Niet alleen in omzet maar ook in de mogelijkheden die we bieden aan onze medewerkers. We moedigen onze mensen aan om ook persoonlijk te groeien en geven daar ook de ruimte voor”, zegt Johan Schepers, General Manager Benelux. “Kansen  en zelfontwikkeling zitten in onze bedrijfscultuur.”

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd nummer 1 voor bruisend water. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag leuker maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.


SodaStream is actief in 45 verschillende landen en werkt aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Mediamarkt, Coolblue en Blokker. In 2018 wordt het aantal winkels flink uitgebreid.

Meer informatie vind je op SodaStream.nl