Tolga Büyükdoganay Executive Creative Director bij Ogilvy Social.Lab

02-10-2019 (14:01) - Mensen

Tolga Buyukdoganay is gestart bij Ogilvy Social.Lab als Executive Creative Director en keert daarmee na een eerdere succesvolle periode terug bij het bureau. Büyükdoganay is eindverantwoordelijk voor al het creatieve werk, waaronder werk voor Philips, Center Parcs en ProRail.

Büyükdoganay heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van zowel grote, internationale campagnes als kleinschaliger creatief werk en was werkzaam bij verschillende bureaus in Duitsland, Oostenrijk en Turkije. De overstap naar Ogilvy Social.Lab kwam voor hem op een logisch moment: “Iedereen weet dat het vak in transitie is. Ogilvy Social.Lab snapt dit heel goed en is een fantastische combinatie van creativiteit en effectiviteit. Ik kijk ernaar uit met het team aan de slag te gaan en sterke campagnes neer te zetten.”

Heleen Heijt, algemeen directeur bij Ogilvy Social.Lab: “Met de terugkeer van Tolga hebben we iemand in huis met een heldere, toekomstgerichte visie op communicatie. Hij heeft zijn kwaliteiten al eerder bij ons laten blijken en brengt zowel een frisse blik als een berg aan ervaring met zich mee. We zijn dan ook ontzettend blij dat ons creatieve team met zijn komst weer compleet is.”

Ogilvy Amsterdam fuseerde eerder dit jaar met het in 2013 ingelijfde bureau Social.Lab. De integratie paste bij de groeistrategie van beide partijen.