Yeliz ÇeÇek nieuwe hoofdredacteur LINDA-meiden

Yeliz ÇeÇek nieuwe hoofdredacteur LINDA-meiden

24-11-2020 (12:14) - Mensen

LINDA. heeft Yeliz Çiçek (34) benoemd tot hoofdredacteur van LINDA.meiden. Yeliz is op dit moment adjunct-hoofdredacteur bij Glamour waar ze de afgelopen twee jaar richting gaf aan een nieuwe, meer inhoudelijke koers voor het magazine zowel op online als print gebied. Ze werkte eerder als journalist voor Vogue en Marie Claire en heeft diverse bedrijven geadviseerd over diversiteits- en inclusiviteitsvraagstukken. Yeliz Çiçek start 1 januari 2021 bij LINDA.meiden en valt onder Karin Swerink, hoofdredacteur print LINDA.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA. en Net5: “Wij zijn enorm blij dat Yeliz ons LINDA.meiden team komt versterken en aansturen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij met haar ruime ervaring in de tijdschriftenwereld én haar sterke visie op online en social media precies de juiste persoon is die het snelst groeiende millennialmerk van Nederland naar een hoger plan kan tillen en die de kansen die er liggen voor LINDA.meiden weet te verzilveren. Haar journalistieke blik en aanstekelijke enthousiasme passen perfect bij het merk LINDA.meiden. ”

Yeliz Çiçek: “LINDA.meiden is fearless, fun en feministisch, een positief platform dat ik hoop te verrijken met mijn enthousiasme, creativiteit en ideeën. Samen met het team wil ik verder bouwen aan een gigantische en inclusieve community, online en offline. Een community die elkaar steunt, motiveert, enthousiasmeert en inspireert. Ik heb er enorm veel zin in en voel me vereerd het merk LINDA.meiden te mogen uitdragen.”
 

millennial vrouwen

LINDA.meiden weet millennial vrouwen te raken en te begeesteren, is female first en heeft een herkenbaar eigen smoel en een flinke présence zowel offline als online. LINDA.meiden is te vinden in het schap, op LINDAmeiden.nl, op Instagram en op YouTube. Het magazine LINDA.meiden is dit jaar gegroeid naar de derde titel van alle vrouwenglossy’s. Met een totaal verspreide oplage van 51.876 exemplaren en een printbereik van 297.000 is LINDA.meiden dit jaar marktleider geworden in de printmarkt voor jonge vrouwen. Het LINDA.meiden Instagramkanaal is sinds januari met 12% gegroeid en gaat met inmiddels meer dan 85.000 volgers de meeste concurrenten voorbij.