Sublime en Ziggo presenteren: het virtuele Move On Up Festival

21-04-2020 (09:31) - Muziek

We kunnen het weekend weer ingaan met een fijn virtueel festival: het Move On Up Festival dat wordt georganiseerd door radiozender Sublime en Ziggo. Vrijdag 24 april tussen 16.00 tot 21.00 uur kunnen we genieten van de muziek van een line-up van nationale en internationale funk-, jazz- en soul-artiesten.
 
Nederlandse soulzanger Alain Clark treedt onder anderen op, de Amerikaanse jazz-zangeres Kandace Springs en Jordan Mackampa, die net zijn nieuwe single ‘Magic’ heeft uitbracht. En ook de brassband Gallowstreet met Lyma, bekenden van North Sea Jazz en Lowlands, leveren een bijdrage aan het festival. Tussen de bedrijven door zullen rapper en schrijver Akwasi en Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem, hun portie poëzie en spoken word brengen.

Sublime-presentatoren Jaap Brienen en Francis Broekhuijsen presenteren het festival. Tussen de muziek door interviewen zij de artiesten en brengen ze bijzondere verhalen die bijdragen aan een gevoel van optimisme. 

Het Move On Up Festival is te bekijken via Ziggo TV Kanaal 13 en sublime.nl. En uiteraard ook live te beluisteren via Sublime radio.