Pas digital advertising toe in jouw online strategie

11-09-2019 (11:07) - Opleidingen

Digital advertising is een onmisbaar onderdeel in de marketingmix. Met de komst van advertisingtechnologie, mobile en steeds meer social media kanalen zijn de mogelijkheden van online advertising enorm toegenomen. Daarnaast wordt online advertising steeds meer realtime.
 
In de training Digital Advertising van Beeckestijn Business School leer je hoe je een effectieve online advertising campagne kunt opzetten waarmee je je doelstellingen behaalt. Met als doel het optimale halen uit je marketingbudget doordat je de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt.
 

Je leert in één dag

De belangrijkste trends en ontwikkelingen in digital en social advertising
Hoe je een goede digital advertising strategie formuleert
Hoe je met targeting en retargeting de effectiviteit van je campagnes vergroot
Waar een goede creatie aan moet voldoen
Hoe je campagnes kunt meten en optimaliseren
 

Onderwerpen tijdens de training Digital Advertising

Trends en ontwikkelingen in digital advertising
Doelstellingen digital advertising
Digital advertising mogelijkheden
Social en mobile advertising
Pricing modellen
Mediastrategie en media-inkoop
Real-time bidding, automated trading en programmatic buying
Doelgroep targeting & retargeting
Creatie
Meten en optimalisatie campagne
 

Voor wie is de training Digital Advertising bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt (of bezig wil gaan houden) met customer De training is bedoeld voor iedereen die zich wil gaan bezig houden met online advertising. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag direct toepassen in praktijk.
 

Praktische informatie

College: 09:30 - 16:30 uur, incl. lunch
Startgarantie: donderdag 26 september 2019 in Leusden
Duur: 1 dag
Kosten: €785,- all in (excl BTW)
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Digital Advertising»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.