Empack lanceert hybride event: Empack Reconnect

18-08-2020 (11:32) - Powered by

De 18e editie van Empack in Jaarbeurs Utrecht is ook virtueel te bezoeken. De beursvloer van Jaarbeurs Utrecht blijft de basis en daarmee de ontmoetingsplek van Empack 2020. ‘De combinatie van live en online zorgt ervoor dat Empack 2020 voor iedereen toegankelijk is’, laat Irma de Hoon, Group Event Director van Empack weten.
 
Empack-organisator Easyfairs laat weten dat het samen met Jaarbeurs Utrecht alles in het werk stelt om alle COVID-19 gerelateerde risico’s proactief en effectief te beheersen. Zo is onder andere een groot 1,5 meter corona-proof verpakkingsterras ingericht, waar transacties kunnen worden gesloten en nieuwe contacten kunnen worden gelegd met de fysieke bezoekers. De digitale omgeving faciliteert kennisuitwisseling, innovaties en afspraken tussen de online bezoeker en exposant.
 
‘Te allen tijde blijft het live aanwezig zijn op de beursvloer exclusiever', aldus De Hoon. Aanwezigen hebben de volledige beleving, inclusief catering en de mogelijkheid tot netwerken. Zoals men van ons gewend is. Bezoekers die niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, hebben de mogelijkheid om een deel van het event online bij te wonen. Naast het volgen van kennissessies en live broadcasting kan de bezoeker direct in contact komen met exposanten. Op deze manier kunnen bezoekers waar dan ook aanhaken bij Empack Reconnect’.