Nationaal Programma Rotterdam Zuid wint BID Positivity Award

21-01-2020 (21:33) - Prijzen

Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) heeft de BID Positivity Award gewonnen en is hiermee uitgeroepen tot meest positieve overheidsorganisatie van Nederland. Op 20 januari 2020, heeft de organisatie de prijs in ontvangst mogen nemen van juryvoorzitters Mark Frequin en Ali B tijdens de Big Improvement Day in het Afas Circustheater in Den Haag.
 
Om positiviteit en improvement in Nederland aandacht te geven en te boosten, is dit jaar de BID Positivity Award voor de meest positieve overheidsorganisatie in het leven geroepen. Een unieke bijdrage aan welzijn en welvaart in Rotterdam Zuid, maken van NPRZ een terechte winnaar volgens de jury.
 
“Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid is hét voorbeeld van een positief werkende overheid: prachtige resultaten als kinderen die het beter doen op school, meer mensen die werk vinden en betere woningen krijgen. Dit is het resultaat van een langjarige samenwerking van onder andere de betrokken bewoners, gemeente, woningcorporaties, scholen, bedrijven, politie, zorginstellingen en het Rijk”, aldus juryvoorzitter Mark Frequin.
 
NPRZ liet de andere genomineerden, Gemeente Tilburg en Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), achter zich.