Starters strijden om Rotterdamse Startersprijs 2017

01-03-2017 (08:34) - Prijzen

Ambitieuze startende ondernemers, met de wens om in Rotterdam te ondernemen, kunnen dit jaar weer strijden om de Rotterdamse Startersprijs. Sinds vandaag, 1 maart, is inschrijving voor de editie van 2017 geopend.


De winnaar van deze Rotterdamse Startersprijs 2017 wint naast de titel, die veel naamsbekendheid en media-aandacht oplevert, een jaar lang gratis een compleet ingericht kantoor op een prominente plek in het Groot Handelsgebouw. Na een spannende strijd zal halverwege mei de Rotterdamse Startersprijs worden uitgereikt.


Starters kunnen zich tot 1 april kosteloos aanmelden op de website www.rotterdamsestartersprijs.nl. Alle startende ondernemers, die maximaal drie jaar staan ingeschreven bij de KvK, melden zich aan door een uitgebreide vragenlijst in te vullen. De juryleden;  Marius Meurs (Directeur van het Groot Handelsgebouw), Wang Long Li (winnaar 2016 en medeoprichter Tinybots) en Bjorn Stolte (Managing Partner bij IN10), hebben hun sporen in het ondernemerschap in Rotterdam inmiddels verdiend en zullen alle inzendingen beoordelen op onder andere ambitie, innovatie, durf en commerciële formule. Ook het publiek krijgt een stem. De starters met de meeste publieksstemmen bemachtigen een plek in de finale. Het Groot Handelsgebouw is de initiatiefnemer van deze prijs en gunt hiermee startende ondernemers met potentie een kickstart voor zijn/haar onderneming. De winnaar die zich vestigt in het Groot Handelsgebouw treedt namelijk direct toe tot een waardevol zakelijk netwerk.