Startup Flow.ai mag pilot project starten bij Media Markt

04-11-2016 (21:55) - Awards

Flow.ai is de grote winnaar van de Startup Challenge die Media Markt in samenwerking met Get in the Ring organiseerde. Met hun inzet van chatbots op basis van artificial intelligence, werd Flow.ai unaniem gekozen als startup met de beste oplossing om de customer experience bij Media Markt te optimaliseren.


Door de pilot bij Media Markt hoopt Flow.ai door te groeien en een concept te ontwikkelen voor de retail. Gijs van de Nieuwegiessen, Co Founder van Flow.ai; We zijn ontzettend blij met deze kans. Media Markt is voor ons de ideale partner omdat we graag een concept ontwikkelen waarin artificial intelligence en chatbots zowel online als in de fysieke winkels kan worden toegepast.


De keuze voor Flow.ai komt voort uit de gedachte van Media Markt dat technologie altijd een middel moet blijven, en niet een doel op zich. 'Het doel dat voorop staat is de tevredenheid van de klant,' vertelt Dennis Hooijmans, COO bij Media Markt Nederland. 'Met de toepassingen van Flow.ai kunnen we ons klantcontact verbeteren, 24/7 service verlenen en de klant verrassen door snel en efficiënt in te spelen op de customer journey. Door samen met Flow.ai een concept te ontwikkelen, dat ook in de winkels toepasbaar is, willen we Artificial Intelligence een gemeengoed in retail maken.'