Producten De Tuinen nu 100% in NL geproduceerd en verpakkingen 100% recyclebaar

07-09-2021 (16:11) - Sustainable

Deze maand lanceert Holland & Barrett de gerestylede verzorgingslijn van De Tuinen. Al meer dan 40 jaar is De Tuinen een vertrouwd merk voor natuurlijke verzorgings- en voedingsproducten. Het merk introduceert een nieuw logo, 100% recyclebare verpakkingen en verbeterde formules. 
 
De Tuinen kent een rijke geschiedenis in Nederland. In 1981 opende Willem van Vondelen de eerste winkel; 'De Tuin van Babylon' in het centrum van Den Haag. Alles werd hier met de hand en met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gemaakt. Na de overname door Holland & Barrett in 2015 is de liefde voor de natuur onder deze naam onveranderd gebleven. 
 
De Tuinen was na vele jaren hetzelfde design, toe aan vernieuwing en een verfrissende look & feel. De verzorgingslijn wordt vanaf nu gepresenteerd in een nieuwe verpakking. De vernieuwde producten zijn zowel intrinsiek als extrinsiek verbeterd en voldoen aan hoge standaarden als het gaat om de ingrediënten. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en daarnaast worden alle producten van De Tuinen lokaal, in Nederland geproduceerd. Ook worden alle verpakkingen in Europa gemaakt, waardoor de CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd.