Too Good to Go viert tweede verjaardag met Rescue Room

23-01-2020 (13:45) - Sustainable

Too Good to Go, de app tegen voedselverspilling, bestaat 2 jaar. Via de app worden consumenten gekoppeld aan winkels en restaurants die aan het einde van de dag eten overhouden. Sinds de lancering van de app zijn 2,3 miljoen maaltijden ‘gered’, laat de jarige Too Good to Go weten.
 
Joost Rietveld, Country Director bij Too Good To Go Nederland: ‘Dit hadden we absoluut niet gekund zonder de inzet van onze inmiddels 3.000 partners en 1,3 miljoen gebruikers. Al die Waste Warriors kan ik niet genoeg bedanken voor de beweging die zij op gang brengen. We kijken uit om samen met hen onze impact dit jaar weer verder te vergroten.’
 

Rescue Room

Dit jaar wil Too Good To Go verder kijken dan de app. Zo lanceerde het bedrijf een online kennisdatabank over voedselverspilling en begin deze maand een zogenoemde Rescue Room. Dat is een escape room waar mensen door middel van puzzels en spellen zich bewust worden van de impact van voedselverspilling. Deze Rescue Room zal dit jaar door het land gaan reizen om zoveel mogelijk mensen te bereiken.