4orange lanceert Data Science as a Service

29-09-2020 (13:02) - Tech

4orange heeft een nieuwe dienst gelanceerd: Data Science as a Service. Dit is een mogelijkheid om tijdelijke expertise op het gebied van data en data science te benutten met als doel het succesvoller inzetten van beschikbare data binnen de organisatie.
 
Bedrijven en organisaties beschikken over verschillende databronnen als website, offline, email. Met inzet van Data Science as a Service kan optimaal gebruik worden gemaakt van de reeds aanwezige data. 4orange is sinds 1 maart onderdeel van de MarketResponse Group. Data creatives zorgen ervoor dat er meerwaarde uit bestaande data binnen de organisatie wordt gehaald. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de kenmerken die 4orange zelf op huishoudniveau van alle Nederlandse huishoudens beschikbaar heeft. Zo wordt het 360 graden klantbeeld verder uitgediept en vertaald naar segmentatie zoals buyer persona’s.
 
4orange biedt een stappenplan aan om organisaties de mogelijkheid te bieden te verifiëren waar ze staan op gebied van data en het gebruik ervan.