Growth Tribe Scandinavië in met drie nieuwe vestigingen

04-09-2018 (11:53) - Tech

Amsterdamse scale-up Growth Tribe breidt vanaf september uit naar Zweden, Denemarken en Finland. Het Nederlandse opleidingsbedrijf dat na twee jaar met zestig werknemers een omzet heeft van vijf miljoen gaat Europa in met de ambitie om de toenemende digitale kenniskloof te dichten. 


Growth Tribe heeft een nieuwe manier van opleiden ontwikkeld die het bedrijfsleven de benodigde specifieke digitale vaardigheden biedt en continu doorontwikkeld wordt. Peter van Sabben, CEO van Growth Tribe: “Universiteiten bieden een curriculum dat iedere drie tot vier jaar wordt vernieuwd, online trainingen worden elk jaar herzien. Wij updaten onze trainingen iedere twee weken. Net als code continu ontwikkelt, ontwikkelt ons curriculum zich ook voortdurend. Onze training combineert peer-to-peer learning, projectmatige opdrachten en vaardigheden. Voor ons is dit de definitie van moderne educatie.”

 

inhaalslag

Om deze trainingen met Europa te delen, breidt Growth Tribe vanaf september 2018 uit naar Zweden, Finland en Denemarken. Anssi Rantanen wordt de CEO van Growth Tribe Finland, Pia Ella Elmegard en Lasse Grosen nemen deze rol op zich voor Denemarken en Jonas Brogger en Peter Ingman doen dit voor Zweden. Van Sabben: “Wij zijn klaar om moderne digitale vaardigheden met Europa te delen. Mensen opleiden op het gebied van digitale innovaties en AI is cruciaal om China en de VS bij te blijven benen.”