Kick-off Amsterdam Chapter VR/AR Association

02-02-2018 (17:57) - Tech

Na een wereldwijde lancering opent de VR/AR Association (VRARA) in Nederland haar afdeling: The Amsterdam Chapter. Op donderdag 15 februari start de VR/AR Association in Nederland met een kick-off event. 


De VRARA wil op de gebieden van virtual, augmented en mixed reality de groei versnellen, onderzoek en onderwijs bevorderen, de industrienormen helpen ontwikkelen, organisaties die lid zijn verbinden en de diensten van aangesloten bedrijven promoten.


DigitasLBi is partner van de VRARA in Nederland. VR/AR ontwikkelt zicht razendsnel en heeft invloed op alle lagen van marketing en communicatie. DigitasLBi, onderdeel van Publicis One Nederland, wil voorop blijven lopen op dit gebied en deelt haar kennis en expertise in VR/AR, die ze met meerdere succesvolle cases opdeed, graag met een groter netwerk. De missie van de VRARA sluit daar bij aan, daarom neemt DigitasLBi deel aan het kernteam van VRARA als onderdeel van de Adviesraad.

 

Andres van Vugt, CTO van Publicis One en adviseur van de VRARA Amsterdam: “De ontwikkelingen binnen VR/AR/XR gaan heel snel en als organisatie moet je blijven innoveren. De mogelijkheden die dit biedt in de wereld van marketing en communicatie zijn grenzeloos. De VRARA zet daarbij de stip aan de horizon en fungeert zo als baken. Ik ben blij dat wij met DigitasLBi een bijdrage kunnen leveren aan de vele voordelen die de VRARA deze sector te bieden heeft, zodat we met vereende kracht het potentieel kunnen demonstreren en ontwikkelen.”


kick-off event Amsterdam

Op donderdag 15 februari lanceert de VR/AR Association officieel in Nederland met een kick-off event. Tijdens het event stellen de leden van het nieuwe Chapter zich voor en inspirerende sprekers delen hun ervaringen met AR/VR met een aantal cases. Ook zijn er diverse demonstraties. Liefhebbers van virtual, augmented en mixed reality in Amsterdam en Nederland zijn zeer welkom.

inschrijven

Inschrijven kan hier. De inschrijving is inmiddels geopend en de beschikbaarheid is beperkt.