PSfm BV opent Samsung Experience Store

23-04-2019 (11:23) - Tech

PSfm BV introduceert een nieuwe divisie: PSfm Retail Electronics. Onder deze divisie exploiteert het bedrijf voor het eerst een permanente winkel. In deze Samsung Experience Store kunnen bezoekers terecht voor alle mobiele innovaties van Samsung. 


PSfm BV creërt belevingen tussen merk en mens om hierdoor koopgedrag te stimuleren. Al 23 jaar bespelen zij alle facetten binnen field-en retail marketing onder de pijlers Brand Activation, Sales, Merchandising en Retail Management. Onder die laatste pijler valt de nieuwe divisie PSfm Retail Electronics.


uitbreiding

De samenwerking met Samsung bestaat zo'n acht jaar en samen openden zij al eerder de Samsung Pop-Up Store. Met de opening van de eerste permanente winkel op Hoog Catharijne in Utrecht neemt PSfm BV de volgende stap.


'Dit is een geweldige stap in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening en een herbevestiging van onze uitstekende en vruchtbare relatie met Samsung. Daarnaast zien wij het als het duidelijke bewijs voor onze sterke positie als strategisch adviseur', verklaart Jeroen Rijsdam, Commercial Director van PSfm BV.