Samsung Galaxy S22 Ultra design bekend

Samsung Galaxy S22 Ultra design bekend

25-10-2021 (11:29) - Tech

Nadat Samsung begin dit jaar de high-end Galaxy S21 serie heeft geïntroduceerd, komt de nieuwe S-serie smartphones alweer begin 2022 uit. Naast een basismodel, in de vorm van een Galaxy S22, werkt Samsung aan een Galaxy S22 Plus en een Galaxy S22 Ultra. De Nederlandse technologie website LetsGoDigital wist vorige week het vernieuwde design van de S22 Ultra te onthullen en heeft 3D product renders laten maken om het ontwerp te visualiseren.
 
 
De Samsung Galaxy S22 Ultra bevat naar alle waarschijnlijkheid veel designelementen die kenmerkend zijn voor de befaamde Galaxy Note modellenreeks. Net als de Note-modellen zal de S22 Ultra worden voorzien van een stylus compartiment, om de S Pen in op te kunnen bergen. Om voldoende plaats te maken voor het S Pen compartiment worden de hoeken van de telefoon minder rond vormgegeven dan voorheen. Hierdoor krijgt de telefoon een zakelijke, chique uitstraling.
 

Waterdruppel camerasysteem

Het camerasysteem aan de achterzijde wordt tevens herzien. Nieuwsplatform LetsGoDigital wist informatie te vergaren over het cameradesign van de Galaxy S22 Ultra via een Zuid-Koreaans oud Samsung-medewerker. Uit deze informatie is gebleken dat Samsung het volgende vlaggenschip binnen de S-serie wil uitrusten met een stijlvol 'waterdruppel camerasysteem'. Het getoonde design is inmiddels door verschillende toonaangevende leakers bevestigd als '100% correct'.

https://nl.letsgodigital.org