Start-up helpt ondernemers met digitale formulieren

27-05-2020 (13:31) - Tech

De Amersfoortse start-up Incontrol helpt ondernemers met het eenvoudig aanmaken van digitale formulieren. Veel bedrijven worstelen met het digitaliseren van formulieren en kiezen daarbij vaak voor opties die niet erg gebruiksvriendelijk zijn. Meestal is enige kennis van programmeren noodzakelijk om een goed formulier te maken. De start-up wil ondernemers de mogelijkheid geven zonder enig programmeerwerk een goed formulier te maken.
 
Het digitaliseren van formulieren is een struikelblok voor veel ondernemers. Daarom biedt Incontrol ondernemers de mogelijkheid formulieren aan te maken aan de hand van de Form Builder. Daarmee is het mogelijk om verschillende elementen in elkaar te klikken, zodat een gebruiksvriendelijk formulier ontstaat.
 
Met de Form Builder hebben ondernemers de keuze uit verschillende onderdelen zoals een dropdown menu, handtekening, hyperlinks, audit, afbeelding of checkbox. Deze elementen worden ‘inputs’ genoemd. Daarnaast is het ook mogelijk static elementen zoals afbeeldingen, labels en titels toe te voegen. Dynamische content en tabellen kunnen aan de hand van de container zichtbaar worden gemaakt. Het is ook mogelijk formulieren te koppelen aan een case, notificatie of taak.
 
Ten slotte kunnen ondernemers gebruik maken van het importeren van QR-codes, documenten of andere gegevensbronnen. Dankzij deze manier van werken met digitale formulieren heeft Incontrol inmiddels al veel ondernemers op weg geholpen.