Virtuele host leidt je rond op interactieve website KPMG

03-12-2019 (11:50) - Tech

KPMG heeft een interactieve werken-bij website  gelanceerd. Op de nieuwe website word je persoonlijk verwelkomt en begeleid door virtuele host Fiona. Het data-driven platform is ontwikkeld in samenwerking met de Rotterdamse creative agency ARA.
 
Op basis van een paar kenmerken, zoals werkervaring en vakgebied interesse, begeleidt Fiona iedere bezoeker langs de meest relevante informatie, blogs, video’s en een op maat gemaakt vacature-overzicht. De voorkeuren kunnen worden opgeslagen in een persoonlijk dashboard. Deze persoonlijke aanpak en dialoog komen voort uit de KPMG-campagne ‘People-Driven Progress’.
 
Head of Digital bij ARA, Kees Lieshout: ‘Een website speelt een centrale rol in alle arbeidsmarktcommunicatie. Samen met KPMG hebben we een unieke experience gebouwd die de cultuur van de organisatie en de werkzaamheden direct voelbaar maken. Het platform is niet alleen technisch uniek, maar vooral een mooi voorbeeld van vernieuwende arbeidsmarktcommunicatie waarbij alle creatieve disciplines samenkomen.’