CM.com opent kantoor in Dubai

03-06-2019 (12:56) - Toeleveranciers

Dubai is het tiende kantoor in het CM.com-netwerk en het tweede in de MEA-regio; het eerste werd geopend in Zuid-Afrika. Het kantoor in Dubai zal worden beheerd door Wael Ali Maksoud, Regional Director MEA bij CM.com. Het nieuwe kantoor zal de klanten van CM.com bedienen in Saoedi-Arabië, Libanon, de VAE, Egypte en de rest van de regio.
 
CM.com's platform verbindt digitale platforms met mobiele telefoons wereldwijd en biedt een slimme combinatie van messaging kanalen, een customer data platform, interactieve svoice oplossingen en innovatieve betaaloplossingen voor een groot publiek. Tot de wereldwijde klanten van CM.com behoren onder andere Accor Hotels, AXA, Mastercard en Domino's.
 
Onder leiding van Wael Ali Maksoud, die elf maanden geleden in dienst trad bij CM.com als Regional Director MEA, zal in het kantoor in Dubai doorgewerkt worden aan de MEA-strategie van CM.com en gefocust worden op het uitbouwen van haar aanwezigheid in de regio. CM.com is een officiële partner van WhatsApp en geautoriseerde distributeur voor WhatsApp Business, een van de weinige bedrijven met een aanwezigheid in de MEA-regio. Dit geeft het bedrijf een unieke positie om snel marktaandeel te kunnen winnen.