Groeiend Hillenaar verhuist naar Leiderdorp

30-03-2018 (12:40) - Toeleveranciers

Hillenaar Outdoor groeit sinds de start in november 2017 snel.  'Reden om te verhuizen van ons oude kantoor in Oegstgeest naar een nieuw en modern pand in Leiderdorp', zegt CEO Jeroen Hillenaar.
 

De verhuizing is vandaag voltooid en illustreert de ontwikkeling van het bedrijf. ,,We worden snel groter. Ons mediapakket groeit  en het personeelsbestand is verdubbeld sinds de start van de onderneming.” Hillenaar is trots op de groei die zijn nog jonge onderneming kenmerkt. ,,Er is duidelijk vraag naar out-of-home media. En meer specifiek naar een speler die zich op deze markt onderscheidt door service, flexibiliteit en creativiteit. Juist deze elementen zijn belangrijke speerpunten van ons bedrijf. Maatwerk is tegenwoordig essentieel."
 

onderscheidend

"Op alle fronten zijn we volop in ontwikkeling. Daar hoort een geschikte werkplek bij.” Die werd gevonden aan de Zijldijk in Leiderdorp. Voor de inrichting tekent bureau ‘Elles & Hellen decor en architectuur’ . ,,Zij hebben ervoor gezorgd dat het pand onderscheidend is qua beleving en uitstraling. De inrichting past bij deze tijd.”
 
 
In Leiderdorp is Hillenaar klaar voor de toekomst. ,,We zijn ambitieus. In ons nieuwe pand is alles aanwezig om verdere groei te faciliteren.”