Koninklijke Van den Boer Groep en Estate Management Group (EMG) werken samen

17-07-2017 (11:28) - Toeleveranciers

 De Koninklijke Van den Boer groep en EMG zijn een strategische samenwerking aangegaan in het vermarkten van evenementenlocaties in Nederland. Het eerste wapenfeit is de gezamenlijke promotie van de Maastrichtse evenementenlocaties La Bonbonnière en de Maastricht Music Hall. 


Beide bedrijven zijn al sinds lange tijd actief in zowel de Limburgse als landelijke evenementenmarkt. De samenwerking moet leiden tot synergievoordelen waarmee zowel locaties als opdrachtgevers profiteren.


maximale benutting

Danny Keppels, directeur EMG over de samenwerking: ‘We zijn er zeer trots op dat we de samenwerking kunnen aangaan met de Koninklijke Van den Boer Groep, een prachtige organisatie met rijke historie. Voor Estate Management Group betekent dit dat de deur openstaat voor de gewenste landelijke expansie. Op haar beurt kan de Van den Boer Groep niet alleen gebruik maken van onze 6 prachtige locaties in Limburg, maar ook van onze kennis van de Limburgse markt.’

‘Door deze samenwerking met de sterke regionale kennis, de fantastische locaties van de Estate Management Group en hoogwaardige hospitality van de Koninklijke Van den Boer Groep gaan we unieke momenten creëren en in Limburg en ver daar buiten’, vult Richard Jonker,  general manager van Oseven aan.
De samenwerking moet leiden tot een maximale benuttig van de beste eventlocaties in het hele land.