Nieuwe talenten aan boord bij CPI

21-07-2017 (13:32) - Toeleveranciers

Copyright Power breidt haar klantenbestand verder uit. CPI is een atypische uitgever die zich vooral toelegt op het managen van de (Buma/Stemra) auteursrechtenadministratie van mediacomponisten. Met het toevoegen van drie jonge talentvolle artiesten aan haar klantenbestand bevestigt het zich als allround speler in de muziekrechtenincasso. 

 
Als eerste Bart Janssen, hij is gitarist, produceert en schrijft muziek en werkt onder anderen samen met Jeroen van de Boom, Glennis Grace en Lex Uiting. Zijn meest recente muzikale daad is het nieuwe Album van Shary-An: “Project Me”, waar voor hij mede verantwoordelijk is voor tekst, muziek en productie.
 

Ook Sjoerd de Vries heeft het management voor zijn rechten in eigen beheer bij Copyright Power ondergebracht. Sjoerd werkte met Bart mee aan “Project me”. Sjoerd maakt en schrijft niet alleen muziek. Hij werkte o.a. met Gerard Joling en toerde met Jeroen van de Boom als toetsenist langs de Nederlandse theaters.
 

‘Last but not least’ is Rory de Kievit  het derde talent dat CPI vertegenwoordigt. Rory maakte in het verleden furore met de band Rigby als gitarist. Nu is Rory vooral bekend als schrijver van ‘Lights and Shadows’. Het nummer waarmee O’G3Ne de elfde plaats wist te behalen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Kiev. Recentelijk werd het mede door Rory geschreven debuutalbum “We Got This” bekroond met goud. 
Copyright Power is verheugd hen als klant te mogen verwelkomen en te doen waar zij goed in is: het bieden van algehele ondersteuning en stroomlijnen van de internationale rechten incasso. Zo kunnen Bart, Sjoerd en Rory zich toeleggen op hun passie: het maken, schrijven en produceren van muziek.