Uitbreiden van opslagcapaciteiten? Dat doe je zo

28-04-2020 (16:56) - Toeleveranciers

Wanneer je op het punt staat om te verhuizen, simpelweg een verzamelaar bent en te veel spullen bezit óf een verbouwing aan je woning wil doen, is het praktisch om je spullen tijdelijk of permanent op te slaan. Voor het opslaan van jouw eigendommen zijn meerdere manieren mogelijk die alle over individuele voor-en nadelen beschikken.
 
Beschik je al over een opslagruimte, maar kom je nog steeds ruimte tekort? Ook wanneer je al over een opslagruimte beschikt is het mogelijk om je opties wat betreft het opslaan van je eigendommen, te verbreden.
 

Garage, zolder of kelder

Hoewel veel mensen over een garage, zolder of kelder beschikken, komt deze vaak niet goed tot zijn recht. De garage wordt regelmatig gebruikt als man cave of fietsenrek, de zolder dient vaak als opslagruimte voor spullen waarnaar vaak vanaf het moment dat ze daar worden neergelegd, niet langer omgekeken wordt en ook de kelder ligt in de meeste gevallen vol met verschillende prullaria. Dat is zonde, want deze ruimtes kunnen, mits je erover beschikt, eenvoudig gebruikt worden voor het uitbreiden van opslagcapaciteit voor spullen die je  wél gebruikt, maar die je simpelweg niet altijd bij de hand hoeft te hebben.
 

Tentenverhuur

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor je spullen, dan is het goed om te kijken naar tentenverkoop. Door middel van het huren of kopen van een tent die ter opslag kan dienen van je eigendommen, beschik je niet alleen over een opslagruimte die zich op loopafstand van je woning bevindt, maar profiteer je ook van de relatief meest goedkoopste manier voor het uitbreiden van je opslagcapaciteiten. Daarnaast is een tent eenvoudig op te zetten, wordt er regelmatig extra service verleend wanneer jij een tent huurt bij een bedrijf als Kontent Structures én verlies je daarmee ook geen zeeën van tijd aan het afbreken van tijdelijke opslagruimte.
 

Storage Box of garage verhuur

Niet iedereen heeft de vierkante meters voor het uitbreiden van opslagcapaciteiten voor het oprapen, waardoor het handig kan zijn om de extra ruimte die een ander niet nodig heeft, in te zetten. Veel mensen die beschikken over een garage maar deze niet gebruiken, kiezen ervoor om deze te verhuren, zodat de ruimte toch goed tot zijn recht komt, om zo tevens een zakcentje bij kunnen verdienen. Ook het huren van een Storage Box is een goede optie, waarbij je simpelweg een opslagruimte op afstand tot je beschikking hebt.