WhatsAppen met Max Moszkowicz

18-09-2018 (11:20) - Appen met

Het dagelijkse podcast programma van Max Moszkowicz zorgt voor veel reuring en de gasten gaan graag meteen de diepte in met Max. Naast documentairemaker, fotograaf en regisseur zijn is de podcast de nieuwe ideale vorm waarin hij alles kwijt kan. Sommige interviews verschijnen ook in de nieuwe Revu en ook altijd op zijn YouTube kanaal.

 

WhatsApp-status: At the Movies

 

Hi Max, Alexander hier van FONK!
Hi. 


Hoe laat neem je meestal je podcast op?
We beginnen vaak rond 13:00 tot 17:00 en dan doe ik twee gasten. Ook vandaag !


Hoe kom je aan de onderwerpen en gasten? Waar zoek je ze op uit?
Mensen die ik bewonder of interessant vind. Of als er een brandende actualiteit is. Maar met name wie ik leuk vind, haha. Maar iedereen neemt iets bijzonders mee naar de tafel. Boeken, films, politieke visie, kunst, van alles. Sport!


Moet er altijd iets te vechten zijn?
Mensen die vechten zijn interessant. Als je niets te bevechten hebt dan heb je waarschijnlijk ook niet zoveel te melden.Is vechten een soort overleven?
Ja maar ook wilskracht. Bereid zijn de handschoenen aan te trekken voor dat waar je in gelooft. Karakter.


Waar geloof jij in?
In jou. Haha. Wacht even overstappen. Zit in de trein. Twee min.


Ja is goed.
Wat ik bedoel is dit: ik geloof niet in God. Maar ik geloof dat wij als mensen elkaar conditioneren door de energie die we elkaar geven. In mijn podcast zitten mensen met positieve energie en dat geven we door aan de luisteraars en kijkers. Noem het the LAW of attraction.


Mooi, en wil iedereen in je programma? Komt Roland Kahn nog een keer terug?
Die komt zeker terug! Dat is nou pas echt een knokker vol positieve energie. Maar ik heb ook echte knokkers. zoals Ernesto Hoost. Die komt binnenkort ook online.


Wie is hij?
Viervoudig K1 kampioen.Vechtsporter! Nice. Moet je geen ruzie mee krijgen :)
Dat is dus de aardigste meest bescheiden man die ik ooit heb ontmoet. Serieus. Was nog behoorlijk emotioneel toen we het over zijn overleden broer hadden. Moest ik echt even slikken.


Ga je altijd zo de diepte in?
Ja dat ga ik doen. Ik geef ook veel energie terug. Dat kan ook emotie zijn.Vertel, je bent documentairemaker, columnist, fotograaf, regisseur. Is de podcast voor jou de ideale vorm?
Dit voelt heel erg goed. Ik wil dit lang blijven doen. Alles komt voor mij bij elkaar. En veel vrijheid. 


Wat kunnen we nog verwachten? Welke onderwerpen komen eraan?
We hadden vorige week dus Ernesto Hoost en Frits Barend, vandaag Pieter van Huystee en Eddy Terstall. Mooie mannen allemaal.


Benieuwd! Dank voor je tijd en veel succes. 
Jij ook bedankt!

Vechten met Moszkowicz wordt elke vrijdag om 17:00 uitgezonden op New Business Radio en komt na de uitzending om 18:00 op het YouTubekanaal van Max Moszkowicz