WhatsAppen met Petra Lubbers van Tom Orrow

20-02-2020 (10:00) - Appen met

De winnaar van de tweede New Kids On The Block 2019 poll is Tom Orrow, na een spannende race met Revitalize. Alle kanalen werden aangeboord om de stemmen binnen te slepen, vertelt managing director Petra Lubbers. Met succes! We appten met haar terwijl de rest van het team op haar wachtte om het mooie nieuws te vieren.
 
                                                                                       WhatsApp-status: Bereikbaar!
 
Hi Petra. Ben je er klaar voor? 
Bijna! 5 min?
 
Tuurlijk
Yep, ben er klaar voor!
 
Hi!
Hi Ilja!

Allereerst gefeliciteerd natuurlijk met jullie zege 
Jullie zijn door!
Dank je wel! We zijn er ook erg blij mee 
 
Goed zo. Was wel erg spannend he? Jullie gingen kop aan kop met Revitalize
Het was echt super spannend! We hebben allemaal de pagina van Fonkonline 24 uur per dag open gehad 
 
Hahaha! Wat hebben jullie allemaal gedaan om de stemmen binnen te slepen?
We hebben natuurlijk onze social media kanalen goed ingezet en mensen herhaaldelijk opgeroepen om op  ons te stemmen. Maar vooral heel veel mensen via whatsapp gevraagd ons te helpen met hun stem! En dat was echt erg leuk om te doen, want heb weer veel contacten van vroeger 'gesproken' en meteen ook weer nieuwe afspraken in de maak. Naast dat ik dit zelf heb gedaan, heeft het hele Tom Orrow team dit natuurlijk gedaan. En met succes!   Vond het vooral ook positief om te merken wat de kracht van je netwerk kan zijn als je een nieuw bureau bent gestart!
 
Wat leuk ook weer nieuwe afspraken in de maak dankzij deze poll
Zeker! Dat is echt een hele leuke bijkomstigheid.
 
Ja wordt het jullie gegund?
Denk dat het een combinatie van gunnen is samen met een gedeeld geloof in wat wij doen. Ons bureaumodel waarbij we samen instappen om van een idee een business te maken en daarbij delen in het succes, kan rekenen op veel enthousiasme en dat helpt zeker bij het krijgen van de stemmen!

Kun je dat model in het kort nog iets meer toelichten?
Jazeker! Wij hebben een innovatieprogramma ontwikkeld van 6 stappen, waarbij wij in elke stap mee-investeren. In het begin is dat een heel groot deel en dat maakt het voor start-ups, maar ook voor grotere bedrijven heel laagdrempelig om met ons te starten. Daarna brengen wij het idee samen naar een onderbouwd en gevisualiseerd concept, we zorgen dat het gebouwd wordt, gelanceerd en vermarkt wordt. En als het product of marketingconcept het succes behaald dat wij samen hebben gedefinieerd, dan verdient de klant en ook wij. Zo werk je samen met gedeelde belangen aan een project of business en dat is volgens ons een hele belangrijke factor voor succes! Daarbij is het ook gewoon erg leuk om zo samen op te trekken en te werken aan ideeën waar je allebei in gelooft.
 
Daarop aansluitend, maakt dat jullie volgens jou dé NKOTB 2019?
Absoluut!
 
Jullie bestaan nu ruim een half jaar. Lopen de zaken goed?
We hebben afgelopen jaar voor 12 klanten mogen starten en hebben er zojuist weer 3 mogen verwelkomen, dus daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Maar het zal je niet verbazen als ik je zeg dat onze ambitie nog wat verder strekt. Dus wij horen het heel graag als er mensen of bedrijven zijn die hun goede ideeën willen verwezenlijken tot een goede business. 
 
Dat klinkt goed   En dan nu ook nog op de longlist voor New Kids on the Block. Hebben jullie een klein  feestje gevierd op kantoor?
Nou, eigenlijk zit iedereen te wachten totdat ik klaar ben. De taart en champagne staat namelijk op tafel! 
 
Hahaha lekker! Nou dan houd ik je niet langer op. Bedankt voor je tijd en heel veel succes! 
Jij ook bedankt!
 
Nieuwsgierig wat Petra inspireert? Check dan haar Inspired Pages in de nieuwste FONK magazine (279).