Wolfstreet ontwikkelt nieuwste campagne Catawiki

01-11-2018 (17:26) - Campagnes

In september dit jaar zette Catawiki een pitch uit voor de Europese merk- en productcampagnes. Uit een oriëntatie- en selectietraject, waaraan vier bureaus deelnamen, koos Catawiki voor Wolfstreet Creative Agency. 

 
Wolfstreet ontwikkelde in korte tijd samen met Catawiki de nieuwe creatieve richting voor het merk, en werkte deze uit in een volledige 360 online en offline campagne.

 
Jort Wildschut, creative director en partner bij Wolfstreet: “We zijn ontzettend trots dat Catawiki ons het vertrouwen heeft gegeven om deze campagne op te zetten. Bij Wolfstreet geloven we dat een bureau in huidige tijd veel effectiever en flexibeler kan zijn als strategie en creatie onder één dak samenwerken met productie. En dat sluit naadloos aan bij de wensen van Catawiki. Wij partneren daarom graag met scale-ups (zoals eerder Adyen, Onefit en Picnic) omdat zij, net zoals wij, de traditionele manier van reclame maken, durven uit te dagen.” 


De campagne “What makes you, you” is vanaf vandaag in heel Nederland te zien en zal later dit jaar uit worden gerold naar andere Europese landen.


credits

Opdrachtgever: Catawiki
Bureau & Prod. maatschappij: Wolfstreet | Creative Agency

Creative Director: Jort Wildschut
Creatie: Kim Alers, Emmy Beijk
Strategie: Lex Noteboom

Regisseur: Jurriaan Kamps
Sr. Producent: Beau van Assem
D.O.P.: Stephan Polman
Fotografie: Pim Hendriksen

Edit: Uppercuts
Online and Grading: Joppo @ De Grot
Titles: The Compound
Music & Sound: Niels den Otter @ Audentity

 

Catawiki | What makes you, you | TVC from Wolfstreet on Vimeo.