Circular Economy Challenge 2019: bedrijven gaan de uitdaging aan

14-03-2019 (09:23) - Prijzen

Na het recordaantal van 27 deelnemende bedrijven vorig jaar, organiseert Rabobank dit jaar weer een Circular Economy Challenge voor ondernemers in de regio’s Zwolle en Stedendriehoek. Bedrijven die broeden op een circulair product of businessmodel krijgen een jaar lang begeleiding van de bank, MVO Nederland, KPMG en andere experts. Aanmelden kan vanaf nu bij de lokale bank.


Circulariteit draait om minder grondstoffenverbruik, minder afval en minder kosten. Meer samenwerken en blijven innoveren. Om bedrijven daarmee op weg te helpen, is er de Circular Economy Challenge van de Rabobank. 


‘Maar liefst 85.000 ondernemers in Nederland zijn al bezig met circulariteit. Van fietsenmakers tot bouwbedrijven’, zegt Jacco Vonhof (directeur van het deelnemende schoonmaakbedrijf Novon en voorzitter van MKB-Nederland). ‘Circulariteit is economie. We kunnen geld verdienen met circulaire concepten. Niet verdienen om het verdienen, maar verdienen om opnieuw te kunnen investeren in de toekomst van onze bedrijven, voor toekomstige generaties. Rabobank kan aanjager zijn van deze beweging.’  


Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.