Dit zijn de genomineerden voor de Issue Award 2020

Dit zijn de genomineerden voor de Issue Award 2020

16-01-2020 (13:32) - Prijzen

De drie genomineerden voor de Issue Award 2020 zijn het Boerenprotest, gestart door Bart Kemp (Agractie Nederland), de #DOESLIEF campagne van stichting SIRE en de jeugdzorg petitie ondertekend door 140 gemeenten van wethouder Rob Jonkman (CU) van Opsterland.
 
Deze genomineerden waren volgens de vakjury het afgelopen jaar de meest succesvolle initiatieven op het gebied van maatschappelijke- en politieke agendering. De juryleden van de Issue Award zijn: voorzitter Reint Jan Renes (lector Hogeschool van Amsterdam), Marjan Olfers (hoogleraar sport en recht aan de VU), Kemal Rijken (publicist, schrijver, historicus en politicoloog), Liesbeth Breeveld (hoofd communicatie van de SER), Rob de Lange (auteur en algemeen verslaggever bij het Financieel Dagblad), Guido Rijnja (adviseur communicatiebeleid Rijksvoorlichtingsdienst) en André Manning (directeur van Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals).
 
De Issue Award wordt op donderdag 23 januari uitgereikt in de Balie in Amsterdam. De prijs is een initiatief van communicatieadviesbureau De Issuemakers.
 
Foto: Issueaward.nl