HAK bonen in stazak wint Gouden Wheel of Retail

19-05-2017 (14:03) - Prijzen

De HAK bonen in stazak zijn gisterenavond bekroond met de prestigieuze Gouden Wheel of Retail van Distrifood.


grote winnaar van 2017

Naast het Gouden Wheel won HAK ook het Category Wheel in de categorie maaltijden en componenten en het Special Wheel voor het hoogst gewaardeerde product door consumenten. HAK nam de awards in ontvangst tijdens de feestelijke ceremonie in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De groente- en peulvruchtenfabrikant is met drie awards de grote winnaar van de Wheels of Retail 2017.


41e editie

De Wheels of Retail werden dit jaar voor de 41e keer door Distrifood uitgereikt aan de beste nieuwe producten in de Nederlandse supermarkten. De winnaars worden door het vakblad in samenwerking met Albert Heijn, Jumbo,  Superunie en marktonderzoeksbureau Nielsen en GfK geselecteerd. De jury prees HAK vooral om het innovatieve karakter van de stazakverpakking: “HAK heeft met deze innovatie de gehele bonencategorie een impuls gegeven.”


lekker, voedzaam, makkelijk

HAK introduceerde de bonen in stazak in 2015. De peulvruchten zijn in de zak zelf gegaard en bevatten minder vocht. Hierdoor hebben ze een lekkere bite en zijn ze direct uit de verpakking te gebruiken, zonder eerst af te gieten of op te warmen. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers, aroma’s of andere kunstmatige smaakstoffen. De bonen in stazak passen hiermee perfect in de hedendaagse trend van plantaardig, lekker, voedzaam en gemakkelijk eten.